Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    И като се има предвид колко е неприятно разглобяването на огледало и успеха е съмнителен си купи друго.
    И това,ако не е препоръка или съвет,здраве му кажи!
    Между другото разглобяването ми беше много полезно,защото разбрах че и друго огледало да купя,пак ще се върна рано или късно в начална позиция...
    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
      И това,ако не е препоръка или съвет,здраве му кажи!
      Между другото разглобяването ми беше много полезно,защото разбрах че и друго огледало да купя,пак ще се върна рано или късно в начална позиция...
      Трябва да разгриначаваш съвет и препоръка от мнение. Това е мнение. То не задължава никого. За 25 лв. Колкото може да се намери на пазара не си струва да го правиш, ако не можеш сам.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:17.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

И като се има предвид колко е неприятно разглобяването на огледало и успеха е съмнителен си купи друго.
        Навремето имах не-повече от добър(4) по бълг. и литература,но това си е чиста препоръка според мен.
        Когато споделяш мнение,би трябвало да напишеш това:
        "Като се има впредвид,колко е неприятно разглобяването на огледалото,успехът е съмнителен."
        Но както и да е,няма значение,съветвам колегата,ако има възможност да поправи своето огледало.

Comment

Навремето имах не-повече от добър(4) по бълг. и литература,но това си е чиста препоръка според мен.
          Когато споделяш мнение,би трябвало да напишеш това:
          "Като се има впредвид,колко е неприятно разглобяването на огледалото,успехът е съмнителен."
          Но както и да е,няма значение,съветвам колегата,ако има възможност да поправи своето огледало.
          Да, разбираемо е защо имаш 4, няма такава дума '' впредвид'' правилната е предвид , ако успее да се справи със свалянето на самото огледало, може и да го оправи.
          Пропуснах, винаги след препинателни знаци се оставя интервал.

Ако реши да го прави имам снимки на устройството на огледалото, ще ги кача. Имаше и добра тема във важните
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:55.

Comment

Да, разбираемо е защо имаш 4, няма такава дума '' впредвид'' правилната е предвид , ако успее да се справи със свалянето на самото огледало, може и да го оправи.

Ако реши да го прави имам снимки на устройството на огледалото, ще ги кача. Имаше и добра тема във важните
            Сигурно си прав в подробностите,не споряНо кое е мнение,и кое препоръка,съвет и т.н.,явно разбра,че не си прав.Лека вечер!

Comment

Сигурно си прав в подробностите,не споряНо кое е мнение,и кое препоръка,съвет и т.н.,явно разбра,че не си прав.Лека вечер!
              Напротив. Никъде не използвам думи от рода на съветвам или препоръчвам, следователно това са само мнения, а когато човек прочете или чуе различни мнения може на тяхна база да си състави свое. Съвети и препоръки задължават да ги приемеш без да мислиш.
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:38.

Comment

• Лорде, не е някаква космическа технология това огледало де.
                Ползва се тръбата от прахосмукарката да се събере пружината и зегерката да щракне в канала. Огледалото щ, ако ме се сгъва трябва да изкара. Моето държа 4 години така, докато обясня на жената да не го затваря го разглобих няколко пъти
                Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Напротив. Никъде не използвам думи от рода на съветвам или препоръчвам, следователно това са само мнения, а когато човек прочете или чуе различни мнения може на тяхна база да си състави свое. Съвети и препоръки задължават да ги приемеш без да мислиш.
                  Хм,интересно.Предлагам да се гръмнеш,само че преди това да провериш дали пистолета е зареден(това не е препоръка).Предлагам да помислиш,защото"съвети и препоръки задължават да ги приемеш без да мислиш".Лека нощ!

Comment

• Защо ми обяснявате на мен. Аз си го мога, обръщайте се към човека със счупеното огледало. Помогнете, направете го щом сте отворени. Така само приказки на вятъра.
                    Или си търсите с кого да се заяждате защото са ви гърчили цял ден
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:25.

Comment

• Здравейте колеги
                      Ето какво ми се случи ,невярвам някой да е виждал такова нещо
                      Качил съм снимка ,разгледай те я
                      Attached Files
                      Алфа 147 jtd
                      115 k.s.
                      2002 год

Comment

• Колега, имам само феродов диск за продаване, нов, ако не си го сменил още. Може да го видиш, в един град сме.
                        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Имам нов комплект
                          В събота ще го сменям
                          Качих снимка на счупения феродов диск ,защото досега небях виждал подобно нещо
                          Мислех ще скоростната кутия е издала багажа ,а то какво се оказа
                          Алфа 147 jtd
                          115 k.s.
                          2002 год

Comment

• И по страшни картинки сме виждали на феродови дискове.
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

• Колеги, алфа 147 1.9жтд 03'. Внезапно всички светлини в купето спряха, светят само тези долу на предните врати. Всички бушони са здрави, предположения?
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                                И по страшни картинки сме виждали на феродови дискове.

Може колега
                                При мен белята стана изведнъж ,без да пробоксува ,нямаше признаци на съединител
                                В движение както си карам оборотите се вдигнаха и нещо започна да дрънчи ,а педала на съединитела си работеше ,погледнах първо каретата бяха добре
                                И чак като я разглобих извадих диска
                                Пооспокоих се малко че не е ск.кутия ,защото от преди година си бях взел комплект съединител с маховик
                                А стария ми маховик беше с елипса ,ръб с вдлъбнатина и голям луфт имаше в двете посоки ,съединитела ми отделяше горе ,беше за смяна .но го изчаквах
                                Алфа 147 jtd
                                115 k.s.
                                2002 год

Comment

Working...
                                X